SAFE IN BLUE

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Αγαπητοί επισκέπτες,

Ελπίζουμε εσείς και η οικογένειά σας να είστε υγιείς και ασφαλείς σε αυτές τις αβέβαιες και πρωτοφανείς στιγμές. Μοιραζόμαστε αυτήν την ανακοίνωση μαζί σας σχετικά με τις τελευταίες ενημερώσεις. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι διακοπές πρόκειται να ξεκινήσουν ξανά στην ηλιόλουστη Ελλάδα.

Η ημερομηνία έναρξης του Infinity Blue Boutique Hotel & Spa θα είναι 01/04/2023. Φυσικά ακολουθώντας πολύ συγκεκριμένο πρωτόκολλο υγιεινής και καθαρισμού. Θα βρείτε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες για το πώς θα σας καλωσορίσει η ομάδα μας και ποια πρότυπα θα ακολουθήσουμε όλοι μαζί για να έχετε υγιείς και αξέχαστες διακοπές στην Κρήτη.

Η διεύθυνση και όλα τα μέλη της ομάδας μας στο Infinity Blue Boutique Hotel & Spa εργάζονται για να διασφαλίσουν ότι τηρούνται όλα τα μέτρα πρόληψης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση ευρέος φάσματος ιών, συμπεριλαμβανομένου του COVID-19, και περιλαμβάνουν τα πάντα, από τις προδιαγραφές υγιεινής/πλύσης των χεριών και τη χρήση εξειδικευμένων προϊόντων καθαρισμού έως τις διαδικασίες καθαρισμού των δωματίων διαμονής των επισκεπτών και των κοινόχρηστων χώρων του ξενοδοχείου. Γνωρίζουμε ότι η ασφάλεια και η υγιεινή θα είναι πολύ σημαντικά για τους επισκέπτες μας.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το Σχέδιο Δράσης μας λεπτομερώς:

Οργάνωση ξενοδοχείου

1)  Online check-in

Μπορείτε να κάνετε check-in online στον ιστότοπό μας www.infinitybluehotel.gr

2)  Κοινωνική αποστασιοποίηση

Σε κοινόχρηστους χώρους, όπως το λόμπι του ξενοδοχείου, το à la carte εστιατόριο Agora Buffet / Axinos, οι διάδρομοι, το υπαίθριο γυμναστήριο και ο χώρος της πισίνας, όλα τα μέλη της ομάδας μας θα κρατήσουν απόσταση 1,5 έως δύο μέτρων μεταξύ αυτών και των επισκεπτών.

Για παράδειγμα, τα τραπέζια σε εστιατόρια θα καθαρίζονται και θα απολυμαίνονται μόνο όταν οι φιλοξενούμενοι τους έχουν απομακρυνθεί

3)  Οργάνωση προσωπικού

Το προσωπικό θα συνεργαστεί σε σταθερές ομάδες προκειμένου να αποφευχθούν πιθανές αλυσίδες λοίμωξης.

Προσαρμογή Χωρητικότητας

4)  Εστιατόρια

Για να περιοριστεί ο αριθμός των επισκεπτών στο κεντρικό εστιατόριο με μπουφέ κατά τη διάρκεια του πρωινού, του μεσημεριανού και του δείπνου:

 • η χωρητικότητα θα μειωθεί σημαντικά.
 • Τα τραπέζια είναι τοποθετημένα σε απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρων.
 • Κάντε κράτηση τραπεζιού για μια συγκεκριμένη ώρα
 • Οι ώρες λειτουργίας των εστιατορίων και άλλων ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων θα επεκταθούν, ώστε να υπάρχει επαρκής χώρος για όλους τους επισκέπτες
 • Προσθήκη προ-διαιρεμένων μεμονωμένων πιάτων / γυάλινα είδη
 • Προσθήκη περισσότερων σταθμών μαγειρικής
 • Αφαίρεση αλατοπίπερου τραπεζιού (κατόπιν αιτήματος)
 • Προτιμήστε τις ανέπαφες πληρωμές
 • Τα τραπέζια απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση

5)  Περιοχή πισίνας / παραλίας

 • Οι επισκέπτες έχουν περιορισμένη πρόσβαση ανάλογα με τη χωρητικότητα
 • Ξαπλώστρες και ομπρέλες θα τοποθετηθούν στην απόσταση των 4 μέτρων
 • Οι ξαπλώστρες θα απολυμανθούν μεταξύ της χρήσης κάθε επισκέπτη
 • Η χρήση της πετσέτας πισίνας είναι υποχρεωτική στις ξαπλώστρες

Υγιεινή & Απολύμανση

6) Αύξηση αντισηπτικών μηχανήματων

Ο αριθμός των αντισηπτικών θα αυξηθεί σημαντικά, ώστε εσείς και η ομάδα μας να είστε σε θέση να απολυμάνετε τα χέρια σας σε όλα τα σημαντικά σημεία επαφής.

Για παράδειγμα, όλες οι τοποθεσίες όπου προσφέρονται φαγητό και ποτό, γυμναστήριο, σπα και στο λόμπι.

7)  Καθαρισμός δωματίου

Θα εφαρμοστούν εκτενείς νέες πρακτικές καθαρισμού για την καλύτερη δυνατή προστασία έναντι πιθανής μετάδοσης του ιού Covid-19.

Όλα τα δωμάτια θα καθαριστούν σε βάθος πριν από την άφιξή σας και θα ισχύουν τα ίδια πρωτόκολλα καθαρισμού κατά την αλλαγή κάθε επισκέπτη.

Οι περιοχές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά, όπως μπάνια και οι συσκευές όπως τηλεχειριστήρια τηλεόρασης, πόμολα και ηλεκτρικοί διακόπτες θα λάβουν ιδιαίτερη προσοχή και απολύμανση.

Απολύμανση κουρτινών με ειδικά υγρά πριν από την άφιξη κάθε επισκέπτη

Κατά το check-in, θα επιλέξετε αν η αλλαγή σεντονιών / πετσετών και ο καθαρισμός του δωματίου θα γίνουν στο κανονικό πρόγραμμα ή μόνο μετά από το αίτημά σας.

Η καμαριέρα που είναι υπεύθυνη για την καθαριότητα του δωματίου σας θα φορά πάντα μάσκα, γάντια και πριν εισέλθει στο δωμάτιό σας θα απολυμάνει τα παπούτσια της.

8)  Κοινόχρηστοι Χώροι

Έχουμε αυξήσει τη συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης στους δημόσιους χώρους, με έμφαση στον πάγκο στη ρεσεψιόν, ανελκυστήρες (και κουμπιά ανελκυστήρα), δημόσια μπάνια και κλειδιά δωματίων. Όλοι οι δημόσιοι χώροι απολυμαίνονται τακτικά (τουλάχιστον δύο φορές ανά βάρδια)

Στους χώρους όπου οι συνεργάτες εργάζονται «πίσω από τα παρασκήνια», αυξάνουμε τη συχνότητα καθαρισμού και εστιάζουμε σε περιοχές συνεχούς αφής, όπως κεντρικές εισόδους, αποσκευές και γραφεία προσωπικού.

9) Περιορισμός της αυτοεξυπηρέτησης

Οι σελφ σέρβις υπηρεσίες, όπως μπουφέδες, θα μειωθούν στο ελάχιστο. Όπου είναι δυνατόν, τρόφιμα και ποτά θα σερβίρονται στους επισκέπτες από το προσωπικό που φοράει προστατευτικές μάσκες και γάντια.

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά τα πρότυπα υγιεινής και καθαριότητας και λαμβάνουμε μέτρα για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των επισκεπτών και των συνεργατών μας.

Το Infinity Blue Boutique Hotel & Spa παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις δηλώσεις του Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σχετικά με τον κορονοϊό (COVID-19).

Σε καθημερινή βάση, το ξενοδοχείο μας προσπαθεί να διασφαλίσει ότι πληροί τις τελευταίες οδηγίες για την υγιεινή και τον καθαρισμό. Τα μέτρα υγείας και ασφάλειας του ξενοδοχείου μας έχουν σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ιών, συμπεριλαμβανομένου του COVID-19, και περιλαμβάνουν τα πάντα, από τις προδιαγραφές υγιεινής/πλύσης των χεριών και τη χρήση εξειδικευμένων προϊόντων καθαρισμού έως τις διαδικασίες καθαρισμού των δωματίων διαμονής των επισκεπτών και των κοινόχρηστων χώρων του ξενοδοχείου.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ

Εάν ειδοποιηθούμε για μια περίπτωση COVID-19 στο ξενοδοχείο μας, συνεργαζόμαστε αμέσως με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές για να λάβουμε την καθοδήγηση σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε τόσο με τους επισκέπτες όσο και με τους συνεργάτες μας. Ενεργοποιούμε ένα επιπλέον πρωτόκολλο καθαρισμού και απολύμανσης των κοινόχρηστων χώρων του ξενοδοχείου καθώς και των περιοχών που γνωρίζουμε ότι ο επισκέπτης ήταν κατά τη διάρκεια της διαμονής του.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο σφραγίζει το δωμάτιο των επισκεπτών (π.χ., εμποδίζοντας την είσοδο από το προσωπικό ή άλλους) και εναργοποιεί ένα πρωτόκολλο αποκατάστασης δωματίου που έχει σχεδιαστεί για να απολυμαίνει τα πάντα στο δωμάτιο, συμπεριλαμβανομένης της απολύμανσης αέρα.

Θερμούς χαιρετισμούς,

Νίκος Δρακούλης

Γενικός διευθυντής

Δαιδάλου 9, 70014

Χερσόνησος, Κρήτη

Τηλ: 28970 29000

Fax: 28181 00108

E-Mail: infinitybluehotel@gmail.com ,  reservations@infinitybluehotel.gr

Web:   www.infinitybluehotel.gr

Book Now