Έναρξη – Πρωτόκολλο Υγιεινής

SAFE IN BLUE

Ανακοίνωση έναρξης

1 Μαΐου 2021

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Αγαπητοί πολύτιμοι επισκέπτες,

Ελπίζουμε εσείς και η οικογένειά σας να είστε υγιείς και ασφαλείς σε αυτές τις αβέβαιες και πρωτοφανείς στιγμές. Μοιραζόμαστε αυτήν την ανακοίνωση μαζί σας σχετικά με τις τελευταίες ενημερώσεις. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι τα ταξίδια και οι διακοπές πρόκειται να ξεκινήσουν ξανά στην ηλιόλουστη Ελλάδα. Η ημερομηνία έναρξης του Infinity Blue Boutique Hotel & Spa θα είναι 01/05/2021. Φυσικά ακολουθώντας πολύ συγκεκριμένο πρωτόκολλο υγιεινής και καθαρισμού. Θα βρείτε όλες τις παρακάτω λεπτομέρειες για το πώς θα σας καλωσορίσει η ομάδα μας και ποια πρότυπα θα ακολουθήσουμε όλοι μαζί για να έχετε υγιείς και αξέχαστες διακοπές στην Κρήτη. Η διεύθυνση και όλα τα μέλη της ομάδας μας στο Infinity Blue Boutique Hotel & Spa εργάζονται για να διασφαλίσουν ότι όλα τα μέτρα πρόληψης οφείλονται στην καθοδήγηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση ευρέων ιών, συμπεριλαμβανομένου του COVID-19, και περιλαμβάνουν τα πάντα, από την υγιεινή του πλυσίματος στο χέρι έως το δωμάτιο επισκεπτών και τις κοινές διαδικασίες καθαρισμού του χώρου. Γνωρίζουμε ήδη ότι η ασφάλεια και η υγιεινή θα είναι πολύ σημαντικά για τους παραθεριστές τώρα και στο τέλος του κλειδώματος. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το Σχέδιο Δράσης μας. Το σχέδιο λεπτομερώς:

Οργάνωση ξενοδοχείων

1)  Online check-in

Θα μπορείτε να κάνετε check-in online στον ιστότοπό μας www.infinitybluehotel.gr

2)  Κανόνας απόστασης

Σε κοινόχρηστους χώρους, όπως το λόμπι του ξενοδοχείου, το à la carte εστιατόριο Agora Buffet / Axinos, οι διάδρομοι, το υπαίθριο γυμναστήριο και ο χώρος της πισίνας, όλα τα μέλη της ομάδας μας θα κρατήσουν απόσταση 1,5 έως δύο μέτρων μεταξύ αυτών και των επισκεπτών.

Για παράδειγμα, τα τραπέζια σε εστιατόρια θα καθαρίζονται και θα απολυμαίνονται μόνο όταν οι φιλοξενούμενοι τους έχουν απομακρυνθεί

3)  Οργάνωση προσωπικού

Το προσωπικό θα συνεργαστεί σε σταθερές ομάδες προκειμένου να ανακατασκευάσει πιθανές αλυσίδες λοίμωξης.

Προσαρμογή Χωρητικότητας

4)  Εστιατόρια

Για να περιορίσετε τον αριθμό των επισκεπτών στο κεντρικό εστιατόριο με μπουφέ κατά τη διάρκεια του πρωινού, του μεσημεριανού και του δείπνου:

 • η χωρητικότητα θα μειωθεί σημαντικά.
 • Τα τραπέζια θα δημιουργηθούν σε απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρων.
 • Κάντε κράτηση πίνακα για μια συγκεκριμένη ώρα
 • Οι ώρες λειτουργίας των εστιατορίων και άλλων ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων θα επεκταθούν, ώστε να υπάρχει επαρκής χώρος για όλους τους επισκέπτες
 • Προσθήκη προ-διαιρεμένων μεμονωμένων πιάτων / γυάλινα είδη
 • Προσθήκη περισσότερων σταθμών μαγειρικής
 • Αφαίρεση αλατοπίπερου τραπεζιού (κατόπιν αιτήματος)
 • Προτιμήστε τις ανέπαφες πληρωμές
 • Οι πίνακες απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση

5)  Περιοχή πισίνας / παραλίας

 • Οι επισκέπτες θα αντιμετωπίσουν περιορισμένη πρόσβαση ανάλογα με τη χωρητικότητα
 • Η κοινωνική απόσταση των 4 μέτρων θα ακολουθηθεί μεταξύ ξαπλώστρες και ομπρέλες
 • Οι ξαπλώστρες θα απολυμανθούν μεταξύ της χρήσης κάθε επισκέπτη
 • Η χρήση της πετσέτας πισίνας είναι υποχρεωτική στα αντηλιακά

Υγιεινή & Απολύμανση

5) Επέκταση αντισηπτικών μηχανήματων

Ο αριθμός των αντισηπτικών θα αυξηθεί σημαντικά, ώστε εσείς και η ομάδα μας να είστε σε θέση να απολυμάνετε τα χέρια μας σε όλα τα σημαντικά σημεία επαφής.

Για παράδειγμα, όλες οι τοποθεσίες όπου προσφέρονται φαγητό και ποτό, γυμναστήριο, σπα και στο λόμπι.

6)  Καθαρισμός δωματίου

Θα εφαρμοστούν εκτενείς νέες πρακτικές καθαρισμού για την καλύτερη δυνατή προστασία έναντι πιθανών ιών Covid-19.

 • Όλα τα δωμάτια θα καθαριστούν σε βάθος πριν από την άφιξή σας και θα ισχύουν τα ίδια πρωτόκολλα καθαρισμού κατά την αλλαγή κάθε επισκέπτη.
 • Οι περιοχές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά, όπως μπάνια και οι περισσότερες συσκευές και συσκευές όπως τηλεχειριστήρια τηλεόρασης, πόμολα και ηλεκτρικοί διακόπτες θα λάβουν ιδιαίτερη προσοχή και απολύμανση.
 • Απολύμανση κουρτινών με ειδικά υγρά πριν από την άφιξη κάθε επισκέπτη
 • Κατά το check-in, θα επιλέξετε την αλλαγή σεντονιών / πετσετών και τον καθαρισμό του δωματίου που θα γίνουν στο κανονικό πρόγραμμα ή μόνο μετά από το αίτημά σας.
 • Η οικονόμος που είναι υπεύθυνη για την καθαριότητα του δωματίου σας θα φορά πάντα μάσκα, γάντια και πριν εισέλθει στο δωμάτιό σας θα απολυμάνει τα παπούτσια της.

7)  Δημόσιοι Χώροι

Έχουμε αυξήσει τη συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης σε δημόσιους χώρους, με έμφαση στον πάγκο στη ρεσεψιόν, ανελκυστήρες (και κουμπιά ανελκυστήρα), δημόσια μπάνια και κλειδιά δωματίου. Όλοι οι δημόσιοι χώροι απολυμαίνονται τακτικά (τουλάχιστον δύο φορές ανά βάρδια)

Στους χώρους όπου οι συνεργάτες εργάζονται «πίσω από τα παρασκήνια», αυξάνουμε τη συχνότητα καθαρισμού και εστιάζουμε σε περιοχές υψηλής αφής, όπως κεντρικές εισόδους, αποσκευές και γραφεία προσωπικού.

8) Περιορισμός της αυτοεξυπηρέτησης

Οι προσφορές σελφ σέρβις, όπως μπουφέδες, θα μειωθούν στο ελάχιστο. Όπου είναι δυνατόν, τρόφιμα και ποτά θα σερβίρονται στους επισκέπτες από το προσωπικό που φοράει προστατευτικές μάσκες και γάντια.

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά τα πρότυπα υγιεινής και καθαριότητας και λαμβάνουμε μέτρα για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των επισκεπτών και των συνεργατών μας.

Το Infinity Blue Boutique Hotel & Spa παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις δηλώσεις των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σχετικά με τον κορονοϊό (COVID-19).

Σε καθημερινή βάση, το ξενοδοχείο μας προσπαθεί να διασφαλίσει ότι πληροί τις τελευταίες οδηγίες για την υγιεινή και τον καθαρισμό. Τα μέτρα υγείας και ασφάλειας του ξενοδοχείου μας έχουν σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ιών, συμπεριλαμβανομένου του COVID-19, και περιλαμβάνουν τα πάντα, από τις προδιαγραφές υγιεινής πλύσης στο χέρι και προϊόντα καθαρισμού έως το δωμάτιο και τις κοινές διαδικασίες καθαρισμού του χώρου.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Εάν ειδοποιηθούμε για μια περίπτωση COVID-19 στο ξενοδοχείο μας, συνεργαζόμαστε αμέσως με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές για να λάβουμε τα γεγονότα και καθοδήγηση σχετικά με τα βήματα που πρέπει να λάβετε τόσο με τους επισκέπτες όσο και με τους συνεργάτες σας. Αναλαμβάνουμε ένα επιπλέον πρωτόκολλο καθαρισμού και απολύμανσης των κοινόχρηστων χώρων του ξενοδοχείου καθώς και των περιοχών που γνωρίζουμε ότι ο επισκέπτης ήταν κατά τη διάρκεια της διαμονής του.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο σφραγίζει το δωμάτιο των επισκεπτών (π.χ., εμποδίζοντας την είσοδο από το προσωπικό ή άλλους) και αναλαμβάνει ένα πρωτόκολλο αποκατάστασης δωματίου που έχει σχεδιαστεί για να απολυμαίνει τα πάντα στο δωμάτιο, συμπεριλαμβανομένης της απολύμανσης αέρα.

Οι κρατήσεις επηρεάστηκαν

Όσον αφορά τις κρατήσεις που επηρεάστηκαν μέχρι την ημερομηνία έναρξης του ελληνικού κράτους και άλλων χωρών της ΕΕ, άλλαξε τον κανονισμό σχετικά με τις επιστροφές λόγω ανωτέρας βίας που δίνει στις επιχειρήσεις του ταξιδιωτικού κλάδου τη δυνατότητα, να εκδώσουν ένα κουπόνι πίστωσης αντί να παρατείνουν μια άμεση επιστροφή χρημάτων σε μετρητά.

Έτσι, αντί για άμεση επιστροφή χρημάτων, μπορείτε να πάρετε ένα κουπόνι ανοιχτής ημερομηνίας που ισχύει για 18 μήνες νωρίτερα, χωρίς χρεώσεις ακύρωσης και, ίσο με την καταβληθείσα κατάθεσή σας, την οποία θα έχετε την ευκαιρία να αντισταθμίσετε με το μελλοντικό κόστος κράτησης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να συζητήσετε μαζί μας τις ημερομηνίες κράτησής σας νωρίτερα για να επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα.

Κάντε κράτηση / Τροποποιήστε τις ημερομηνίες διαμονής σας για την περίοδο 01/04/21 – 11/11/2021 υπό τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις, χωρίς χρεώσεις ή επιπλέον χρεώσεις εκτός από την τιμή που διαφέρει ανάλογα με τη νέα περίοδο ταξιδιού.

Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσετε το κουπόνι εντός 18 μηνών από την κανονική ημερομηνία άφιξης, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα δείξουμε ευελιξία και σεβασμό, τηρώντας την κράτησή σας ανά πάσα στιγμή τους επόμενους 18 μήνες.

Θερμούς χαιρετισμούς,

Νίκος Δρακούλης

Γενικός διευθυντής

Δαιδάλου 9, 70014

Χερσόνησος, Κρήτη

Τηλ: 28970 29000

Fax: 28181 00108

E-Mail: infinitybluehotel@gmail.com ,  reservations@infinitybluehotel.gr

Web:   www.infinitybluehotel.gr

Book Now